29 november 2023
2019NieuwsUncategorized

Stadshart Trick or Treat vrijdag

Zoetermeer – Het is bijna zover! De vijfde Halloween Trick or Treat voor kinderen in Stadshart Zoetermeer staat voor de deur. Indien u uw kind(eren) heeft ingeschreven mogen zij mee doen op vrijdagavond 25 oktober a.s.

Vanaf maandag 21 oktober 10 uur t/m donderdag 24 oktober, 17.00 uur kunt u indien u een kaart heeft bestelt de deelnamekaart met uw barcode ticket voor de Trick or Treat ophalen bij McDonald’s in Stadshart Zoetermeer (Promenade 30), bij McDonald’s (Kelvinstraat) en (Zilverstraat). Alleen op vertoon van uw ticket, ontvangt u na controle een deelnamekaart en zolang de voorraad strekt een Halloween mandje.

Op vrijdag 25 oktober start de Trick or Treat om 16.30 uur en duurt tot 18.30 uur. Tijdens deze avond kunnen uw kinderen op zoek gaan naar Halloween figuren in het Stadshart. Hebben uw kinderen een Halloween figuur gevonden, dan zal de assistent op de deelnamekaart de Halloween figuur aftekenen en ontvangen de kinderen een snoepje. Vervolgens kunnen uw kinderen op zoek naar de overige figuren die in de winkels in het Stadshart verstopt zitten. Hebben uw kinderen alle Halloween figuren gevonden, dan krijgen zij op vertoon van hun deelnamekaart iets lekkers bij McDonald’s. (Let op! Ook wanneer zij niet alle Halloween figuren gevonden hebben).

Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u zich op vrijdagavond melden bij de Halloweendesk in de Stadshart Passage.

De deelnemende winkels staan op de deelnamekaart vermeld. U kunt zelf beslissen in welke winkel u start.

Het is natuurlijk een paar dagen voor Halloween, dus wij willen u vragen uw kinderen zoveel mogelijk te kleden in Halloween stijl. Vanaf 16.00 uur kunnen uw kinderen zich eventueel op vertoon van de Stadshart klantenkaart laten schminken in de Stadshart Passage. 

Wij wensen u als Stadshart Zoetermeer een spannende maar vooral gezellige avond.

https://www.halloweenstad.nl/

Geverifieerd door MonsterInsights