26 februari 2024
2022Drenthe

Halloween Drouwenerzand

Tijdens de Halloweendagen; 8, 15, 19, 22 en 29 oktober 2022, is het Attractiepark geopend van 13.00 – 21.00 uur.

Het Halloween thema voor 2022 is dit jaar: tijdreizen!

Voor jong, jeugd en ouder
Halloween bij Drouwenerzand is geschikt en bedoelt voor het hele gezin èn Halloweenliefhebbers met lef!

Een Halloweendag is ècht anders dan anders. Het gehele park is in griezelig gezellige en soms misschien beetje enge Halloweensfeer; overal liggen pompoenen, maisstengels, strobalen, vogelverschrikkers en Halloween-decoraties.

Er staat een grote tent in het park, deze is voorzien van kachels, dus lekker behaaglijk.

Sweet Halloween; 13.00 – 17.00 uur
Tijdens Sweet Halloween zijn de activiteiten en griezels gericht op gezinnen met kinderen tot ca. 12 jaar, dit noemen we ‘Sweet Halloween’. Er zijn gratis activiteiten zoals pompoen uithollen, schminken en ‘wonden laten plaatsen’ en er lopen ‘vriendelijke’ Halloweenfiguren door het park, een fantastische belevenis voor de kinderen om mee op de foto te gaan. Meer informatie.

Scary Halloween; 18.00 – 21.00 uur
Vanaf 18.00 uur luiden we het enge tijdperk, ‘Scary Halloween’, in met een gruwelijke griezelparade. Vanaf dan lopen er enge griezels door het Attractiepark, hiervoor hanteren we dan ook een adviesleeftijd van 12+. Meer informatie.

Elke Halloweendag sluiten ze af met een grote vuurwerkshow!

Verkleed naar het park?
Voor kinderen van 12/13 jaar en ouder is het dus NIET toegestaan om verkleed als griezel het park te betreden. Om mis(ver)standen te voorkomen vinden we het belangrijk dat het voor onze gasten duidelijk is dat alle griezels die tijdens een Halloweendag in het park lopen, bij Drouwenerzand horen.
We rekenen op jullie begrip.

Geverifieerd door MonsterInsights