28 september 2023
2019Nieuws

The Halloween & Attractions Show – St. Louis – USA

De Halloween & Attractions Show gaat van start op 21 en 24 maart 2019 in het America’s Centre in het centrum van St. Louis.

De Halloween & Attraction-show van TransWorld is de enige industriebeurs in zijn soort in de wereld. Er is geen andere show met zoveel exposanten en branchegerelateerde producten. afgelopen jaar is er in Amerika alleen al voor 9.1 biljoen dollar omgezet aan Halloween.
Gedurende dertig jaar heeft de jaarlijkse Halloween & Attractions-show van TransWorld de markt gecreëerd voor de Haunted House-industrie. Elk jaar komt de industrie samen om te netwerken, nieuwe ideeën op te doen en producten aan te schaffen. Deze show is een MUST ATTEND-evenement als je nadenkt over het openen of momenteel bedienen van een spookachtige attractie, maïsdoolhof, boerderij, pompoenveld, paintballveld, familiepleziercentrum, amusementspark, dierentuin, aquarium, Halloween-winkel of iets Halloween-gerelateerd. De Halloween & Attractions Show combineert de producten en kennis van honderden exposanten die u in maart moet zien!

En ga je er niet heen volg dan dit evenement op social media om inspiratie te krijgen voor jouw Halloween evenement of maak het kleiner en pak je tuin of eigen huis aan met deze Halloween ideeën.

Geverifieerd door MonsterInsights