26 februari 2024
Nieuws

Freaky! Er komt een horrorcircus naar Den Haag

(voor 16 jaar en ouder)

Het (naar eigen zeggen) meest beruchte circus  van de wereld komt naar Den Haag. Voor ‘Circus of horrors’ moet je wel een sterke maag hebben, want het is niet voor niks voor 16 jaar en ouder. “Het is een lugubere horrorshow die van het begin tot het einde zorgt voor een enorme adrenalinekick!” zegt woordvoerster Maroeska Bakker.

Wie zo’n bizar circus bedenkt? Dat is Dokter (John) Haze. Hij groeide op in een klassiek Engels circus waar hij onder andere leerde vuur vreten. Hij had een slechte relatie met zijn vader en op een dag is hij weggerend. Hij wilde iets heftigs doen om het publiek mee verbazen. “Ik had nooit gedacht dat de combinatie van horror, rock en circus zo’n enorme hit zou worden’’, aldus Haze.

Acts

We willen natuurlijk niet alles verklappen, maar er komen heel wat bijzondere acts voorbij in deze circusshow. Luchtacrobaten Hairculian Diva haalde met haar act het Guinness book of records. Wat zij doet? Zij slingert aan haar haar door de zaal en ondertussen jongleert zij en staat zelfs in vuur en vlam.

En dan is er nog de spannende act van de zwaardslikker. Gigantische zwaarden verdwijnen door zijn keelgat en dat wordt gecombineerd met vuurwerk. Naast deze acts zijn er nog veel meer optredens zoals van killer clowns en enge dwergen.

Info

Heb je al helemaal zin in deze freaky show? Dan moet je nog even geduld hebben. Het circus is pas op 4 en 5 januari 2019 op het Malieveld in Den Haag. De voorstelling is niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar en kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 16,50 euro.

Geverifieerd door MonsterInsights