26 februari 2024
2023FlevolandNieuws

Editie 18 Scare Me

Komend najaar kan je weer na een nieuwe editie van Scare Me in Almere.

Je kan er 8 dagen naar 6 verschillende attracties met een 45-tal scare actors die je beleving real maken.

Dit zijn de 6 attracties:

 • The Mansion
  Dit huis is van de heer “Van der Graaf”. Maar meneer is al 3 weken vermist. Nu is er een onderzoeksteam gezet op die vermissing maar na 1 week was er nog maar 1 over van het team. De rest… Onvindbaar! Jullie worden vanuit het bureau als back-up privédetectives op pad gestuurd! Ga naar dat huis en vind uit waar de heer Van der Graaf is en natuurlijk je collega’s! Kom terug met antwoorden!
  Genomineerd beste spookhuis Benelux 2022!

 • Writer’s blok
  Wat doe je als je als schrijver verstrikt raakt in je eigen verhalen over Kerst? Wat is echt en wat is fictie? Is je eigen realiteit de waarheid? En kom je ooit nog uit je eigen huis?
  Durf jij het huis van de schrijver te betreden en de weg naar buiten te vinden? Veel succes!
  Winnaar beste spookhuis Benelux 2020!

 • Kill IT vs Lill Santa
  Het ging altijd goed met circus “The Wise Penny”. Tot dat… clowns… Blij dat jij/jullie komen helpen! Bewapent stap jij het gebied van de clowns in… 

 • Baku
  Stap dit Chinese winkeltje binnen en dompel u in oosterse mythes. U had wel gehoord van deze “Dromen eter” maar of het waar is… 

 • The Ride
  U wordt binnengelaten door een Ork.. Wat hier te verwachten is weet u niet, wel dat er iets te maken heeft met heksenrij!
  Dit is een darkride, u neemt plaats in een karretjes.  

 • Ship of Souls (s.o.s.)
  U stapt binnen in een soort huisje, en krijgt de vraag of u een schat wil stelen… Maar is degene die u dit vraag wel te vertrouwen? Dit is het nieuwste spookhuis van Scare Me! 3 huizen maken ruimte voor 1 spookhuis! Zorg dat u deze niet mist!

Koop je tickets hier: www.scareme.nl

Geverifieerd door MonsterInsights