29 november 2023
EvenementenLimburg

Halloween Nights

Een echt griezelfeestje!

Voordat de werkelijke gruwel begint, vieren we overdag de Halloween Days in Toverland. Niet alleen tijdens de Halloween Nights maar gedurende de gehele herfstvakantie is het tot 17.00 uur lekker spannend in Toverland. Want van 13 t/m 28 oktober wordt Land van Toos iedere dag overgenomen door fladderende spoken, griezelige heksen en spannende pompoenen.

Heksen, pompoenen en spoken

De vrolijke heksen in Land van Toos hebben jouw hulp nodig! Ga je mee op zoek naar de juiste ingrediënten voor de speciale toverdrank? Ze kunnen alle handjes gebruiken. Gelukkig is daar de pratende toverketel, die precies kan vertellen wat er allemaal nodig is. Zo wordt het een echt griezelfeestje!

Het mysterie in het spookhuis

De toverbroertjes Bertus & Jaapie brengen een magisch bezoek aan Toverland tijdens de Halloween Days. Dagelijks zetten ze de boel helemaal op zijn kop tijdens de spannende en hilarische Halloweenshow: “Het mysterie in het spookhuis”. Ga om 12:00, 14:00 en 16:00 uur mee met hen op avontuur in Land van Toos. Daarnaast kun je na de show ook met Bertus & Jaapie op de foto!

Het betoverende doolhof

Het Dwaalhof is tijdens Halloween Days overgenomen door griezelige figuren. Kinderen t/m 12 jaar kunnen samen met hun ouders een tocht maken door dit spannende doolhof. Een merkwaardige boer, een kraaienvrouw en de verstrooide vogelverschrikker zorgen voor een enerverende wandeling. Durf jij zomaar het plattelandsleven binnen te stappen?

Koop nu je tickets

Geverifieerd door MonsterInsights