26 februari 2024
2019EvenementenZuid-Holland

Circus of Horrors

27 en 28 december – The Circus of Horrors komt naar de jaarbeurs in Utrecht

Dr Haze punches.jpg

Dokter Haze – The Undead Ringmaster – Hij is de geestelijke vader van The Circus of Horrors. Dokter ‘John’ Haze is de createur van deze show en vervult tevens de rol van ‘undead’ ringmaster. Het verhaal van Haze leest als een jongensboek. Hij had een moeizame relatie met zijn vader, groeide op in het circus, leerde vuurvreten in een dag en rende weg van het circus toen hij twaalf jaar oud was. Haze wilde de wereld van Rock ’n Roll veroveren en vertaalde die ambitie uiteindelijk naar het meest schokkende circus concept ter wereld: The Circus of Horrors. Extreme artiesten, rock muziek en sexy acts volgen elkaar in hoog tempo op. Hij bracht zijn shows naar de finale van Britain’s got Talent en maakte er een West End hit van. The Circus of Horrors is niet voor mensen met zwakke zenuwen. Laat je verbijsteren door de freaks die onder aanvoering van Dokter Haze voor een onvergetelijke avond zorgen.

Kirsty in Bottle.png
Anastastia IV hair hanging.jpeg

Hairculian Diva – Freaky luchtacrobatiel – Ze haalde het Guinness Book of Records met haar waanzinnige lucht act. Acrobaten zie je in vrijwel elke circusshow, maar de Hairculian Diva die de zwaartekracht tart bij The Circus of Horrors doet dat op een wel op heel bijzondere manier. Ze bevestigt een staalkabel aan haar haren en laat zich vervolgens naar de nok van het theater takelen. Daar wordt ze over de bühne geslingerd, terwijl ze onder meer jongleert, vlam vat en tal van stunts uitvoert. Een meer dan spraakmakende act die in deze vorm wereldwijd uniek is. Eng, gevaarlijk en verbazingwekkend zijn woorden die op de stunts van Hairculian Diva van toepassing zijn.  

Sword Swallow Fire work.png

Firework Sword Swallow – zwaardslikker – Hij is met recht een freak. De zwaardslikker die bij The Circus of Horrors optreedt gaat verder waar alle andere artiesten in dit genre stoppen. Levensgrote zwaarden verdwijnen met het grootste gemak door zijn keelgat. Hij combineert zijn ongeëvenaarde kunst met vlam- en vuurwerk effecten. Deze act was de sensatie tijdens recente optredens van The Circus of Horrors in Moskou en dat zal in Amsterdam niet anders zijn. Het geheim van deze gruwelijk spectaculaire discipline is nooit bekend gemaakt en de zwaardslikker zelf zwijgt als het graf. Een belangrijk advies geven we bezoekers wel graag mee: probeer dit niet thuis…. De act is levensgevaarlijk en heeft het karakter van een thriller.

fire limbo.jpeg

ZINDEREND SPEKTAKEL – MEER DAN 20 FREAKS – The Circus of Horrors bestaat naast de genoemde acts uit nog veel meer alternatieve en spraakmakende nummers. Van killer clowns en dwarse dwergen tot acrobaten in alle vormen. Alles komt voorbij. Altijd gruwelijk, vaak sexy en steevast spraakmakend. De nieuwste special effects, vlammen en dampende rock muziek maken de belevenis compleet. Geen enkele andere show bevat zoveel ‘one of a kind acts’ als The Circus of Horrors. ‘A Bloody Great Night out’, schreef The Times over de show. ‘Circus Without a Condom’, verklaarde de recensent van The Telegraph. Beleef het nu zelf op 3, 4 en 5 januari 2019 op het Malieveld

Koop je ticket op de website: www.circusofhorrors.nl

Geverifieerd door MonsterInsights