26 februari 2024
2020Evenementen

Boo at the Zoo

Hét Halloween feest in de oude dierentuin van Emmen waar je door de gehele dierentuin de stuipen op het lijf wordt gejaagd door ongure figuren!

Een mega spannende tocht op een unieke locatie die Nederland rijk is: Het terrein van voormalige dierenpark Emmen. Sinds het vertrek van de dieren is het terrein allesbehalve verlaten geraakt. Zombies, Gedrochten, Geesten en ander Gespuis deden er hun intrede. Overdag ver weggestopt onder in de gangenstelsels die het park nog steeds rijk is. Echter na sluitingstijd van dit openbare park gebeuren hier dingen waar een normale bezoeker slapeloze nachten van zou krijgen! We geven jou de kans een kijkje te nemen in deze wereld. En wel na sluitingstijd van het park.

Deze vijfde editie van Boo at the Zoo 2020 (BatZ) pakken we groots uit in de oude Dierentuin en hebben we dit jaar zelf een tweede evenement gekoppeld aan Boo at the Zoo. Namelijk vlak bij een mega spookhuis in winkelcentrum de Weiert. Genaamd Boo at the City (BatC). Kaarten daarvoor zijn los verkrijgbaar bij Eventree.

Nb.
Voor deze lugubere tocht kun je kiezen uit diverse starttijden. Deze tocht leidt je in kleine groepen langs/door en zelfs onder het oude Dierentuinterrein.
Nb.
Dit evenement voldoet aan alle Corona regels, je schrijft je dan ook in voor een tijdvak en er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter. Het evenement is geschikt voor jongeren en volwassenen.
Adviesleeftijd is vanaf 10 jaar en tot 12 jaar graag onder begeleiding van een volwassene. Sterkte als je erbij bent!

Extra informatie over dit evenement:
VIP TICKETS –> Niet wachten in de rij. Gelijk naar binnen bij de entree en de spookhuizen.

Wanneer is het:
Van 14 okt. om 17:15 – 17 okt. om 00:30
Facebook pagina

Geverifieerd door MonsterInsights