26 februari 2024
2021Overijssel

Scare actors gezocht voor Scream Hellendoorn

Wil jij ook meewerken aan Heksendoorn en/of Screams 2021?
Meld je dan voor 22 augustus a.s. aan als scare actor (minimum leeftijd 18 jaar) of stagiaire via onderstaand aanmeldformulier.

Tijdens de auditie-avonden worden jullie geïnformeerd over de Heksendoorn- en Screamsavonden. Na de auditie-avond worden de rollen verdeeld en word je hiervan op de hoogte gebracht.

Meld je aan als scare actor

Meld je aan als stagiaire

* NIEUW* Screams 2021 draait om de volgende rollen:

  • The Brides: Gracieus, oogverblindend en flirterig. Maar laat je niet verleiden door ze. De bloederige jurken van The Brides verraden namelijk hun ware aard.
  • The Infected: Ziek en amper nog menselijk. Pas op voor The Infected. Ooit waren zij testpersonen in een laboratorium. Totdat het helemaal misging. Sindsdien dwalen zij rond wachtend tot ze zich weer kunnen voeden. 
  • The Witches: Ze ruiken je van ver en hun ogen zijn gewend aan het donker. Rare ingrediënten, gevaarlijke spreuken en pikdonkere ruimtes. The Witches voelen zich helemaal thuis terwijl jouw hartslag alsmaar verder stijgt. 
  • The Crew: Al jaren verblijft The Crew ondergronds. Vroeger werkten ze in een levendig hotel, maar hun werkplek is niet meer wat het geweest is. Toch ontvangen ze nog steeds gasten. Ze verstoppen zich graag in de meterslange gangen.
  • The Undead: Ontsnapt uit een bloederig laboratorium. The Undead zijn neergestreken op een autokerkhof. Traag bewegend tussen de rokende wrakken. Ze zijn dan niet zo snel meer, gezamenlijk kunnen ze uitstekend jagen. 
  • The Darks: Ze kunnen niet tegen zonlicht en verblijven al jaren in het riool. The Darks houden zich daar in het donker schuil. Hun oren zijn ongelooflijk goed ontwikkeld. Ze horen alles. Zelfs jouw hartslag. Zodra ze je horen komen ze tevoorschijn. 
  • The Knights: Ze hebben draken verslagen en vele kruistochten overleefd. Maar het bloedvergieten heeft The Knights voorgoed beschadigd. Ze zijn veranderd en hun drang om te jagen en moorden is constant aanwezig. 
  • The Smilers: Ooit waren ze onderdeel van een kindvriendelijk circus. Maar de drang naar de lach maakte The Smilers gek. Het circus ontsloeg de psychopathische clowns en sindsdien maken ze de nachtelijke straten onveilig. 
  • The Pirates: Hun schip is honderden jaren geleden gezonken en een groot deel van de bemanning overleefde de schipbreuk niet. Behalve The Pirates. Zij blijven diverse havensteden ’s nachts overvallen met hun gegrom en huiveringwekkende gelach.

Zij zien je aanmelding graag tegemoet… als je durft!

Geverifieerd door MonsterInsights